Infoa

Olemme Mäntsälän ensimmäinen yksityinen Vanhempainyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti, perustettu vuoden 1994 alussa. 

Kodinomaisessa päiväkodissamme on kaksi lapsiryhmää Tulitassut 1-4v ja Kultakaislat 5-6v.

Lapsia hoitavat ja ohjaavat lapsirakkaat lämpimät ja työhönsä motivoituneet varhaiskasvatuksen opettajat Marika ja Merja sekä varhaiskasvatuksen hoitajat Anne-Mari, Marjo, Minna ja Virpi

Keittäjämme Katin maistuvat puurot ja välipalat ovat meidän kaikkien mielestä maailman parhaimmat ja häneltä onnistuu myös työskentely lasten kanssa. Lounaan ostamme keskuskeittiöltä.

Päiväkotia luotsaa johtokunta, joka koostuu lasten vanhemmista, päiväkodin johtaja toimii sihteerinä ja rahastonhoitaja Kimmo pitää huolen budjetista ja laskujen maksusta. 

Yhteistyöllä haluamme luoda päiväkotimme lapsille turvallisen ilmapiirin, jossa painotamme vuorovaikutustaitoja ja arvostamme hyviä käytöstapoja. Kasvatuskumppanuus lasten vanhempien kanssa tukee toimintaamme.

Päiväkodissamme on varhaiskasvatussuunnitelma (VASU) 1-5 vuotiaille ja esiopetuksen oppimissuunnitelma 6 vuotiaille.

Lapsen kasvun ja kehityksen erityiseen tukeen teemme yhteystyötä Mäntsälän kunnan antavien palvelujen kanssa mm. konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja (kveo), perheneuvola, hyvinvointineuvola, lapsipsykologi, lastensuojelu, toimintaterapeutit ja puheterapeutit. 

Viikkosuunnitelmat lähetetään viikoittain sähköpostilla.

Hakiessasi lasta hoitoon päiväkotiimme, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai täyttää hakulomakkeen ja lähettää sen meille.

Scroll to Top